Родени да бъдат създатели.

Децата са нашето бъдеще и ние мислим, че за всяко едно от тях е важно да бъде ангажирано максимално творчески и креативно, разстейки в 20-те години на 2000 година. В настоящия момент те са заобиколени от постоянен информационен поток. Понякога техните устройства за гледане са най-важното им занимание и го предпочитат пред много други. Според нас това не винаги е добре заради много причини, както и заради моментите на безцелно „зяпане“ вместо влагане на време в нещо съзидателно и стойностно. Нашето желание е да ги запознаем с потенциално интересни за тях занимания в дигиталния свят. Програмите ни са разработени в два основни курса – „Видеография за деца“ и „Креативни дигитални технологии“. И в двете обучения водещи са практическите заниятия възможното им приложение в реалния свят. Курсовете са съобразени с възрастта на децата и до голяма степен присъства играта, като част от провеждането им.

Видеография за деца

  • Какво представлява видеото и от какво се състои?
  • Как функционират камерите?
  • Как правилно да подредим осветлението си?
  • Как да звучим най-добре?

В тази програма разглеждаме тези и много други свързани теми.

Креативни дигитални технологии

  • 3D принтер
  • 3D мапинг
  • VR
  • AI – как  може да ни е полезен
  • Видове креативни апликации за мобилни приложения.

 

Целта на тази програма е да запознае младите хора с функциите и начина на работа на тези и други актуални дигитални технологии освен видеото.

Работим с две

Възрастови групи

Деца 8-12 г.

Това е групата на най-малките ни ученици. Съдържанието е поднесено по подходящ за тях начин. В основата е играта и сетивността. Те често се включват с удоволствие като актьори освен като технически екип в продукциите, които заснемаме.

Тийнейджъри

Като по-големи и по-осъзнати млади хора тук информацията е разгледана по-подробно и с повече детайли. Идеята е освен общата информация, всеки курсист да научи повече в конкретната сфера, която го интересува.

за деца 8-13 год.

Нашата детска занималня

Да снимаме видео

Като цяло това е основна част от времето, което прекарваме с децата. Сценарий, подготовка, заснемане, актьорска игра и финализация.

Игри в парка

Близкият ловен парк предлага чудесна възможност да направим външни кадри там. Също и да поиграем с топка или на нещо друго сред природата.

Целодневен / полудневен формат

Занималнята се провежда в двата формата. Вижте повече информация в раздел "Курсове".

Кога се провежда?

По време на ваканциите разбира се. Както и в определени уикенди през учебната година. Можете да видите нашия каленар.